Primind la redactie , citim cu stupefacție ,adnotăm în pas vioi  iar apoi diagnostic pus de noi:

Doamna teatrului şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a vorbit, duminică, la “Sinteza zilei cu Mihai Gâdea“, despre cum a suportat România umilinţa de a fi votat încă din 2009 pentru altcineva şi cu toate astea Traian Băsescu să rămână în funcţie.

Nu suntem un popor răzbunător, suntem oameni iertători şi cred că l-am fi iertat până şi pe Ceauşescu, dar lucrurile au totuşi o margine. Mă gândesc cu groază să nu ne întoarcem la timpurile în care venea maşina neagră acasă şi se făceau interogatorii sub tortură“, a spus actriţa.

Mie mi-e teamă că asta ne aşteaptă. Ne aşteaptă o altă dictatură, ani de groază şi de suferinţă“, a adăugat Draga Olteanu Matei.

Omul ăsta (Traian Băsescu- n.red.) unde vrea să ne ducă? E în stare să declaşeze un război civil, atât este de agăţat de tronul de la Cotroceni(…). El confundă statul de drept pe care îl pomeneşte atât de des cu propria lui persoană. El se crede statul român, el trebuie să taie şi să spânzure nepedepsit, neîntrebat“, a mai spus îndrăgita actriţă.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii “Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

m-am cam speriat nițel dar apoi mi-am amintit cum că YO mi-s voinicel , mi-am stuchit în sân degrabă și am comentat nițel

ma–am crăcănat de râs

@Doamna teatrului şi filmului românesc

dacă vaca asta o fi MAREA Doamnă a teatrului şi filmului românesc (chiar de are fo 200 de kile) atunci s-au dus pe pulă și teatrul și filmul românesc.

Nu suntem un popor răzbunător, suntem oameni iertători şi cred că l-am fi iertat până şi pe Ceauşescu, dar lucrurile au totuşi o margine. Mă gândesc cu groază să nu ne întoarcem la timpurile în care venea maşina neagră acasă şi se făceau interogatorii sub tortură.

@cred că l-am fi iertat până şi pe Ceauşescu

inainte de a -l fi iertat tu în pulă și în cur l-ai pupat

  1. Mie mi-e teamă că asta ne aşteaptă. Ne aşteaptă o altă dictatură, ani de groază şi de suferinţă“.

@”Mie mi-e teamă….” să dorm singurică iar de nu vin violatorii sun mintenaș la 112 

@Ne aşteaptă o altă dictatură, ani de groază şi de suferinţă”.

Toanto, Vaca Domnului , te așteaptă doar o pulă în cur , asta  ca să nu îți cadă budigăii de dimensiunea unei parașute NATO

  1. Omul ăsta (Traian Băsescu- n.red.) unde vrea să ne ducă? E în stare să declaşeze un război civil, atât este de agăţat de tronul de la Cotroceni(…). El confundă statul de drept pe care îl pomeneşte atât de des cu propria lui persoană. El se crede statul român, el trebuie să taie şi să spânzure nepedepsit, neîntrebat“.

@ “Omul ăsta (Traian Băsescu- n.red.) unde vrea să ne ducă?

Vrea să te ducă la țară. să te violeze în lanul de secară , să-ți dea o gutuie și apoi multă muie

diagnostic pus de noi: Draga Olteanu Matei, tu vrei ca de de pulă să îi iei pe Felix,Azor și Grivei 

Pentru Gerulian Press

Advertisements